www.tiyatroanafor.com
Tiyatro Hava Misali Bir Nefes de Bizden ;)
Uye olmak için tıklayın.

En Son İnceleme
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
spacer
Rasgele Fotoğraf
spacer
Tags
reklamlar!!!, Yazı-Şiir-Hikaye-Söz ve Eğlence, Forumlar, Tiyatro Anafor, Anafor, tiyatroanafor, gazi üniversitesi, tiyatro, Ankara, sahne, ogrenci, öğrenci, girişim, etkinlik, oyun, oyunlar, gösteri, gosteri, tiyatro gosteri,
spacer
Anket
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
spacer
Anafor Genel

”SketchUp

Add to Google

dahi anlamındaki de ayrı yazılır.

spacer
Başlığı Görüntüle
Tiyatro Anafor - Tiyatro Hava Misali Bir Nefes de Bizden... GÜ - TTEF | GENEL | Yazı-Şiir-Hikaye-Söz ve Eğlence
Yazar reklamlar!!!
cimcimemine
Yönetici

Üye Avatar

Nereden: Harikalar Diyarı
Katılım Tarihi: 18.07.07
Mesaj Tarihi 13-02-2008 17:53
arkadaşlar biliyorum sitemiz gittikçe kan kaybediyor pek uğrayanımız yok ama bizler genede hiç yılmayalım yeni konularla ilgi çekmeye çalışalım yaasmiley
sanırım reklam sektörü şu anda en çok para kazanılan sektörlerden biri kimi dikkat çekici kimi insanın içini bayıcı kimi çok eğlenceli gelin bizde burda reklamları çekiştirelim hatta aramızda yaratıcı birileri varsa biz reklam yapalım olmaz mı???

Cem senin şu istinye parkın ordaki "sevgilim bir odun" reklamına olan ilgi ve sevgini(?) biliyoruz*tup*

ben tv reklamlarından bahsedeyim

bilimum temizlik ürünü reklamlarına sinir olurumm hele bi tanesi var

-aa şu karşıdan gelene bakk giysileri ne kadarda parlak
-biliyorum bilmem ne siyahla yıkandılar
-aa nerden biliyosun
-o benim sevgilimm

böyle kötü bi reklam olamaz heraldee

ama bebek maması ve bezi reklamlarını çok severim
aklıma gelirse yazarımsmiley
Yazar RE: reklamlar!!!
cimcimemine
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 07-03-2008 03:13
ya şey reklamı var ya hani ben zıkkım istedim sevgilim Can bilmem ne istedi dolgun saçlarımı görünce zıkkımı kabul etti...

yani böyle bir reklam göze hitap etmiyor

bide bi çikolata reklamı var çikolatayı yapan adam koca kazanı karıştırdıktan sonra kaşığı ağzına sokuyo sonra yine karıştırıyo bence bu sadece göze hitap etmememizlik etmiyo bence satışları bile düşürür.ben artık almıyorum

ama bir diyet çikolatası reklamı varki bayılırım
-ay bütün K lar mı bize karşı.acaip zeki bi reklam bence...
cem yiLdiz
Yönetici

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 15.07.07
Mesaj Tarihi 07-03-2008 21:41
Reklam eleştirisi dğeil de bir fikrim geldi desem... Klasik düşünce içeriyor ama olsun.

Şu sıralar Pizza Hut'ın panolarda reklamları var, pastırmalı veya ıspananaklı pizza sadece 5 YTL ve öyle bir fotoğraf koymuşlar ki anlatamam...

Ama anlatıyorum hem de reklam fikrimle beraber;

Şimdi ben İstanbul'daki tramvayda pencereye karşı oturuyorum ve tramvay Karaköy'de duruyor, kapı açılıyor ve içeri hemen iki kadın giriyor; ama kadınlar kadın hani... smiley) Sibel duymasın ;-)) İki kadın benim önümde ayakta ve bana ters bir şekilde duruyor iken sadece aralarından bir 5 cm lik aradan ben ilgili Pizza afişini görüyorum ve aynen şöyle diyorum yanımda oturan arkadaşıma; "Öffff, şuna bak yaaa! Kadınlar üstüne alınıp iğrenç bir surat ifadesiyle yüzlerini ekşitiyorlar ama bana dönüp tepkide bulunmuyorlar, bu arada tramvay henüz kalkmış değil ve kapılar anca kapanmak üzere, sonra ben bir de devamında şöyle diyorum: "Öff be hamura bak hem de kalın hamurundan diyorummm ve kadın arkasına dönerek, tokadı yapıştırıyor, ypıştırıken de sapık diyorken ben; noluyo ya? diyorum ve tramvay hareket ediyor ekranı terk eden afiş ile beraber, siyah bir ekran üzerinde "Pizza Hut" yazısı çıkıyor... Nasıl? İğrenç dimi? ejhuehe
gizem
Yönetici

Üye Avatar

Nereden: ankara
Katılım Tarihi: 30.03.08
Mesaj Tarihi 11-05-2008 00:28
Cem böyle bir yazıyı senden beklemezdim..Bence Sibel duysun..Hatta duyuralım !!! Fanteziye bak yaaa...Yani bak neler neler derdim sana ama dua et ki resmi bir siteye yazıyorum..
Neyse.....
Ben de inceden ayar oluyorum reklamlara..Hele bazıları var, insan "yok canım bu kadar da salak yerine konamayız" diyor..

Mesela en basitinden şampuan reklamları..Adamın kepekler süpür süpür bitmiyor, kafa komple problemli yani..Ama neymiş efem "clear" ile birkaç kullanımdan sonra, ki bu "birkaç" tan kasıt nedir onu da açıklamazlar, saçlarında gram kepek kalmıyormuş..Hadi len ordan..Ha bide altta karınca duasını aratacak büyüklükte bir yazı çıkıyor adtea jet hızıyla geçen..Okuyabilene aşk olsun !! Sanırım yazan şey şu : "sizi gidi salaklar..bide inanıp alırsınız allah bilir..."
cem yiLdiz
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 11-05-2008 17:39
Benim yaratıcılığıma dokunanı alnından karışlarım! ;-) Bunlar noter onaylı kızımmm. Nokia ilk kameralı cep telefonunu çıkardığında da bir reklam filmim vardı.. smiley) Onu da anlatıcam ama ikinci buluşmada bizzat. Tamam? Sibel zaten sizden önce duyuyor herşeyi merak etmeyin. Şeffaf bi sevgiliyim ben... *tup*

obje ve suje birbirinin haklarına tecavüz etmediği sürece hepimiz mutluyuz
cem yiLdiz
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 11-05-2008 17:59
He bu arada ben yeni anladım neden kınandığımı *comfort*.... Arkadaşlar aralarından 5 cm'lik ara dediğim, bacak arası değil, iki insan arası smiley Diğeri mümkün değil, oturuyor değil yatıyor olmam lazım. Siz de çüşşş o kadar da değil yahu!! *hilarious**hilarious*

Düzenleyen: cem yiLdiz Düzenleme Tarihi: 11-05-2008 18:01
gizem
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 11-05-2008 18:43
yav güzel abicim benim..5 cm ye takan kim? "hatunlar da hatun ama" laından başla, kadınların tampona yakınlık mesafene kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar hayal edip öyle yazmışsın sen !!! sonra da yok alnından karışlarım, yok burnunu mıncıklarım...alla allaaa... ali kıran baş kesen misin sen? kınaım işte kınadım..kınadım...kınadım...
gizem
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 11-05-2008 18:44
ayrıca dilediğin kadar açıklama yap, yine de ilk okuduğumda düştüğüm dehşeti geçiremezsin..haaa "bu sence benim umrumda mı " da diyebilirsin ama bilmiyorum artık orasını...o seni bağlar...benden çıktı...haydi eyvallah !!!
cem yiLdiz
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 11-05-2008 18:53
O sizin önyargınız canım. Fesat olmayın... ;-) Esas sapıklığa siz düşersiniz. Al bi de burdan yak... Dehşeti felan yok ki bu durumun, insanlar hayal eder bir de bu hayalin kuruntusunu yapar, o hayal o an sadece pizza hut afişini görünce gerçek bir kalabalık içinde evet önünde hatun gibi hatunlar var iken aklıma geldi, ama aklıma gelen reklam filmi, hatunların bir yeri değil... Fikrimin çıkış noktası hatunlar evet, ama devamı ve bitiş noktası pizza! Tekrar hatunlara dönüş yok hem bitişinde hem de her tramvaya binişimde. Benim zaten düşleyecek kadınım var! O da Sibel.. *comfort* Bu böyle biline. *rolleyes*

Alnından karışlarım dediğim, fikrimin saptırılması, fikrimin yaratıcılık açısından eleştirisi değil... Fikir bu, mükemmel değil ya! Ama sen yine de kınayacaksan kına da, bakire ruhum biraz incinmeyi öğrensin. *hmm*

Not: Hatun da hatun hani ne demek? Bana açıklar mısınız? Ne anlıyorsunuz siz? Adam gibi adam hani, hiç mi demediniz siz? Hiç mi vay bee dediğiniz bir karşı cins olmadı? *yes*

Düzenleyen: cem yiLdiz Düzenleme Tarihi: 12-05-2008 21:49
cimcimemine
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 12-05-2008 11:28
oo beyin fırtınası dönüyo güzel güzel valla.
ben Cem hakkında az buçuk fikir yürütebildiğim için reklamın onun zihninde canlanan binlerce "kurgulama"dan sadece biri olduğunu gördüm dehşet falan ne demek bence Gizem bize şaka yapıyoo onun da vardır böyle kurmacaları bunları paylaşalım.ee tabi eleştirelim ama dehşete düşmeyelim dimi???
cem yiLdiz
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 12-05-2008 21:51
Biz Gizem'l ehallettik o olayı. ;-) Dimi Gizem? ;-)) Bu arada saol Cimcime ;-)

gizem
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 17-05-2008 23:28
smiley
cimcimemine
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 22-05-2008 15:32
ya şu lost un yıldızı bi dondurma reklamı için geldi ya hani. reklamı gördüm olamaz dedim bunun için mi bu kadar abartıldı beee benden kırık not aldı...
bozdagselcuk
Süper Yönetici

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 30.06.07
Mesaj Tarihi 31-05-2008 22:28
bize yönelik bir reklam değil zaten erkekler görüpte o reklamı dondurmamı yicek *argue*
cimcimemine
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 02-06-2008 17:51
dimiii ama bize de hitap etmiyo bende o reklamı görünce dondurma yemek istemiyorumsmiley
cem yiLdiz
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 07-06-2008 20:10
Eheu yeni bir reklam fikri.. Derste profesör hocamız anlatırken bir anda geldi! Ne zaman yazıcam yazamıyorum finallerden dolayı. Hemen fırsat bu fırsat yazayım ;-))

Şimdi uzaydan dünya görüntüsü ile başlayıp hızlıca dünyaya düşer gibi görüntü iyice yaklaşıyor.. Dünya... Kıtalar... Asya-Avrupa Kıtaları... ... Bulutlar .... Türkiye..... Marmara.. İstanbul... Anadolu Yakası... Kadıköy... Göztepe Kampüsü'ne kadar kamera yukarıdan aşağıya birşey düşüyormuş gibi hızlıca çekiliyor... Sonra zemine güm diye çarpan bir kişi veya nesne gibi tam karşısında Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü yazan tabela önünde sarsıntılı bir şekilde sabitleniyor, ama saniselik... Ve durmadan hızla yol adevam ediyor kamera! Kampüse zemine sıfır bir şekilde giriş yapıyor, koridorlar, sağdan soldan geçen hocalar, öğrenciler.. Bir sağ bir sol, bir üste çıkarak.. Sonra bir anfiye en arkadan dalarak, gözlüklü, hafifi kambur 65 yaşlarında beyaz saçlı profesörü dinlemek ve görüntülemek üzere (dinleyen de kamera) bir sıraya oturuyor ve profesörü tam karşıdan çekiyor sabitlenerek. Profesör: "Arkadaşlar postmodern toplumlar bilgi toplumunu esas alır... Eskiden gelecek için yaşamak söz konusuydu, şimdi ise şimdi için yaşamak söz konusudur. Yani herşey geçici ve görecelidir. Bu da Kuantum fiziği kaynaklıdır. Eğitim yönetiminde göreceliliğe girmek için önce bunu açıklamak gerekir. Mikro ve makro fizikçiler belli yasalara göre yorum yaparlar. Kuantum fizkçileri ise ölçğlen bir atom parçacığının bile yeni bir ölçümle farklı olabileceğini ifade ederler. Diğer fizikçiler ise bunu kabul etmezler; örneğin yer çekimi yasası. Yer çekimi yasası herkes için her ölçüme göre sabittir, değişmez! (Burada hoca biraz alaylı bir şekilde şu örneği veriyor, cümlesi biter bitmez de hafif bir yaşlı insan kahkahası atıyor, ehehe gibi) Örnek; balkondan kendini atınca düşmeyen bir insan düşünebilir misiniz?! ehehe" derken tam da o an aklıma Red Bull kanatlandırır geliyor.. kamera profesörün işte bu son gülüşünden sonra, şuanki reklamlarındaki gibi ya bir karikatür şeklinde birinin balkondan atlarken (tabi Red Bull içip) düşmediğini kanatlanıp uçtuğunu gösterecek ya da son gülüşten sonra direkt siyah ekran girerek sadece Red Bull Kanatlandırırırr diyerek entelektüel bir kapanış yapacak... Bilmem saçma mı oldu size göre ama ben müthiş zevk aldım hem düşünürken hem de size anlatırken.. Gizem bak bu sefer de hatunlar değil, kanatlanan insanlar var! *saycheese*

Düzenleyen: cem yiLdiz Düzenleme Tarihi: 07-06-2008 20:12
cimcimemine
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 08-06-2008 14:59
çok iyi ya hayal gücü sınır tanımıyo bi dersten böle bi sonuç çıkarmak ne alaa*clap*
bozdagselcuk
Süper Yönetici

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 30.06.07
Mesaj Tarihi 11-07-2009 12:24
Çirkin, suratlarından pislik akan insanların bulunduğu bir savaş ortamıyla başlıyor ekranımız...

iki ordunun başında bulunan en çirkin adamlar savaş emrini vermesiyle aralarında mesafe bulunan iki düşman birbirlerine doğru hiddetle saldıraya geçerler

tam birbirlerine giriceklerken tüm askerler ortada hiç gözükmeyen yastıklarını çıkartıp birbirlerine yastıklarla vurmaya başlarlar...

bir süre sonra hepsi savaş meydanında yastıklara birbilerine sarılmış bir şekilde uykuya dalar...

o çirkin pislik suratlarından izler kalmamış yüzlerini insani hoş bir gülümseme almış büyük rahat içindeler...

keşke bütün savaşlar böyle olsa yastık savaşları gibi...

bu bir yastık reklamıydı, smiley
Düzenleyen: bozdagselcuk Düzenleme Tarihi: 11-07-2009 12:26
cimcimemine
Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 13-07-2009 23:14
aslında toprakta rahat uyku rahatlığını veren bi ortopedik yatak reklamıda olabilirsmiley
Atlanilacak Forum: