Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
Rasgele Fotoğraf
Tags
Tatil Rehberi-Kamplar-Fırsatlar-Etkinlikler, Yazı-Şiir-Hikaye-Söz ve Eğlence, Forumlar, Tiyatro Anafor, Anafor, tiyatroanafor, gazi üniversitesi, tiyatro, Ankara, sahne, ogrenci, öğrenci, girişim, etkinlik, oyun, oyunlar, gösteri, gosteri, tiyatro gosteri,
Anket
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
Mesaj Tarihi 01-06-2008 11:15
TÜBİTAK Gökyüzü Gözlem Şenliği
TÜBİTAK Bilim ve Teknik ve Bilim Çocuk dergileri, 1998 yılından bu yana her yıl, amatör gökbilimcileri bir araya getiren bir gökyüzü gözlem şenliği düzenliyor. Gökyüzü tutkunlarını bir araya getirmeyi amaçlayan bu şenliğe katılabilmek için gökyüzüne ilgi duymak dışında bir önkoşul yok. Gökyüzü gözlem şenliklerinde, gökbilime ve amatör gökbilimciliğe yönelik çeşitli etkinlikler yer alıyor. Bilgilendirici seminerler, gösteriler, atölye çalışmaları, gözlemevi gezileri ve yarışmalar bunlar arasında. Amatör gökbilim toplulukları ve gökbilimciler de şenliğe katılıyorlar. Gökyüzü gözlemleri, çıplak gözle ve teleskoplarla, uzman gözlemciler eşliğinde yapılıyor.
Ulusal gökyüzü gözlem şenlikleri, Bilim ve Teknik ile Bilim Çocuk dergilerinde duyuruluyor. Şenliğe başvuru, yine bu dergilerde verilen başvuru formları aracılığıyla yapılabiliyor.
Daha fazla bilgi için:
http://www.biltek.tubitak.gov.tr/etkinlikler/gozlem/index.htm
obje ve suje birbirinin haklarına tecavüz etmediği sürece hepimiz mutluyuz
gidelim buna platon üçüncü bölümünde şimdi. onun için izleyebiliriz. napıyor bu yıldızlar bir tanesini bana versinler ilanlara bakayım kiralık yıldız varmı bildiğimiz ?
ben bi internet sitesinde hediye olarak gökyüzünden yıldız satın alındığını okumuştum.lisans gibi birşey verip takip ediyolarmış falan.yıldızlar kimin üzerine zimmetli kii merak ettim şimdi?